Slatina: Municipalitatea dă startul luptei împotriva țânțarilor/ Dezinsecția începe cu mult mai devreme anul acesta, din cauza temperaturilor ridicate

Temperaturile ridicate din ultima vreme a făcut ca primele acțiuni de dezisencție din acest an să fie demarate în Slatina cu o lună mai devreme decât calendarul obișnuit.

Direcția Administrarea Patrimoniului, responsabilă de aceste activități, a decis ca dezisencția domeniului public să înceapă, anul acesta, în 7 mai. Totul cade în sarcina unei firme specializate care va acționa atât din aer, cu utilaje de mare putere, cât și la sol, cu mijloace aviochimice.

Acțiunea este realizată de o firmă specializată, care a programat atât dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere și dezinsecție la sol cât și dezinsecție prin mijloace aviochimice.

Iată care va fi programul acestor acțiuni, pe zile și ore:

Luni, 7 mai: de la ora 18.30, larvicidare, de la ora 21.00, dezinsecție spațială cu utilaje de mare putere autopurtate, generatoare de ceaţă rece şi caldă.
Marţi, 8 mai: de la ora 5.30, dezinsecţie de la sol

Miercuri, 9 mai: de la ora 5.30, dezinsecţie de la sol, de la ora 18.30, larvicidare, iar începând cu ora 21.00, dezinsecţie spaţială cu utilaje de mare putere autopurtate
Joi, 10 mai: de la ora 17.30, dezinsecţie prin mijloace aviochimice, iar începând cu ora 8.30, larvicidare.

Sâmbătă, 12 mai: de la ora 6.00, dezinsecţie prin mijloace aviochimice, iar începând cu ora 8.30, larvicidare.

Acțiuni similare vor fi și în lunile iunie, iulie și august, putând fi prelungite și în luna septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here