LOVITURĂ pentru DNA! Cererea de arestare preventivă pentru judecătoarea Elena Burlan-Puşcaş, RESPINSĂ! Instanța a dispus arest la domiciliu

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au respins, joi, cererea DNA de arestare preventivă a judecătoarei Elena Burlan-Puşcaş, acuzată de luare de mită, însă au dispus măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, decizia nefiind definitivă, relatează Mediafax.

„Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă a inculpatei Burlan Pușcaș Elena formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție. Dispune luarea măsurii arestului la domiciliu față de inculpata Burlan Pușcaș Elena pe o durată de 30 de zile începând cu data de 17.05.2018 și până la data de 15.06.2018 inclusiv, constând în obligația inculpatei de a nu părăsi imobilul unde locuiește, pe durata arestului la domiciliu fără permisiunea organului judiciar. Cu drept de contestație”, se arată în minuta instanței.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au cerut, joi, instanţei arestarea preventivă a Elenei Burlan-Puşcaş, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

“În contextul judecării unui dosar penal ce privea săvârșirea unor infracțiuni cu violență, inculpata Burlan-Pușcaș Elena, în calitatea menționată mai sus, a primit, în perioada 2009-2010, de la patru dintre inculpații vizați de cercetarea judecătorească (din care doi cercetați pentru tentativă de omor calificat) suma totală de 50.000 euro”, potrivit procurorilor anticorupție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here