Tensiuni în coaliție. Vosganian (ALDE): Pe viitor să ne abținem de la orice revoluție fiscală / Ce spune despre temerile din PSD

Coaliția de guvernare ar trebui să se abțină pe viitor de la orice revoluție fiscală, pentru că legislația este suficientă, a declarat vicepreședintele ALDE, Varijan Vosganian. De altfel, acesta a criticat în termeni duri și intenția PSD privind o eventuală suspendare a contribuțiilor către Pilonul II de pensii.

Despre acest subiect a vorbit și liberalul Florin Cîțu, care a declarat că suspendarea acestor contribuții cu siguranță va avea loc. El a avertizat că Guvernul pregătește și reintroducerea contribuţiei la angajator, iar despre faimoasa ”revoluție fiscală” introdusă de vechiul Guvern PSD-ALDE a spus că ”este o tâmpenie ce nu poate fi descrisă”.

Întrebat despre o eventuală revenire a contribuțiilor sociale în sarcina angajatorului, Vosganian a răspuns: ”Întrebați-i pe dânșii (pe social-democrați – n.r.)”.

Varujan Vosganian a declarat cu ”oarecare regret” că ”de o bună bucată de vreme” cei de la ALDE nu au mai avut ”discuții pe plan economic cu reprezentanții avizați din Guvern”, informează HotNews.

”Ar trebui să ne abținem să mai facem reforme de catifea în domeniul economic”, în condițiile în care ”legislația este suficientă”. ”Cred că pe viitor ar trebui să ne abținem de la orice revoluție fiscală” și să lăsăm ”mediul de afaceri într-un cadru predictibil în care să se dezvolte”, a recomandat deputatul ALDE.

Potrivit lui Vosganian, faptul că ALDE crește în sondaje ”ar putea să fie la un moment dat un motiv de neliniște pentru PSD”.
Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here