PSD Olt îi bate obrazul lui Ponta: „Atitudine sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral”

Victor Ponta, în vremea când cerșea voturi în Olt

Organizația PSD Olt condamnă atitudinea arogantă a lui Victor Ponta, fost membru PSD, „rămas fără job, care încearcă să-și câștige capital de imagine, aruncând în spațiul public «disensiuni» imaginare în rândul organizațiilor locale ale Partidului Social Democrat”.

Este dezamăgitor față de milioanele de membri și simpatizanți care, acum patru ani, i-au oferit votul de încredere lui Ponta și pe care azi „îl înmulțește cu zero, prin atitudinea sfidătoare față de liderii care, în trecut, i-au oferit cel mai mare sprijin electoral”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Olt.

„Vizavi de plecările câtorva membri, suntem convinși că nu reprezintă nimic altceva decât expresia plății unor polițe mai vechi, pe care aceștia le aveau față de fostul membru PSD.

Organizația PSD Olt rămâne o echipă sudată, determinată să sprijine programul de guvernare și echipa care îl implementează, din respect față de votul istoric care ne-a fost conferit”, susține Marius Oprescu, președintele executiv al PSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here