Caz șocant: O femeie a fost omorâtă, iar soțul ei și-a pierdut viața într-un accident. Anchetatorii cred că bărbatul s-a sinucis

O femeie din județul Arad a fost găsită moartă în casă, iar soțul ei și-a pierdut viața într-un accident rutier. Anchetatorii nu exclud varianta ca femeia să fi fost ucisă chiar de soțul ei care ulterior ar fi hotărât să-și pună capăt zilelor, informează aradon.ro. 

Totul s-a întâmplat vineri dimineața. Bărbatul și-a dus copilul la școală, după care s-a întor acasă, de unde a plecat apoi spre localitatea Brad. În jurul orei 11.00, Poliţia din Vârfurile a fost anunţată că un bărbat a murit după ce mașina pe care o conducea a intrat frontal într-un TIR.

Imediat, autoritățile au încercat să ia legătura cu soția acestuia pentru a-i da vestea tragică. Femeia însă nu a răspuns la telefon, așa că un membru al familiei i-a ajutat pe poliţişti să intre în locuinţă pentru a vedea ce se întâmplă cu ea. Aici, aceștia au descoperit o imagine șocantă.  Femeia zăcea moartă pe pat, având o plagă înjunghiată în torace și o rană la nivelul capului.

În acel moment, anchetatorii au făcut legătura între cele două evenimente și au creionat următorul scenariu: după ce şi-a lăsat copilul la şcoală, bărbatul s-a dus acasă şi şi-a omorât soţia, apoi a plecat la drum cu intenţia de a se sinucide.

În urma cercetărilor, anchetatorii vor stabili exact împrejurările în care a fost comisă crima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here