Efective sporite de jandarmi pe stradă în Olt. Vin și jandarmi din Craiova/Ce se întâmplă

Cu prilejul sărbătorii Rusaliilor, în perioada 26-28 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt vor acţiona, în cooperare cu polițiștii, dar şi cu colegi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, pentru asigurarea unui climat de ordine, siguranță și liniște publică.    

Astfel, un număr de peste 100 de jandarmi vor acţiona zilnic în sistem integrat, pentru protejarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor, patrimoniului acestora, precum şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

De asemenea, jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică cu ocazia unor manifestări cultural artistic şi sportive organizate în această perioadă, pe raza localităţilor Slatina, Caracal, Potcoava, Perieţi, Sprâncenata, Şopârliţa, Osica, Strejeşti, Dobroteasa, Tufeni, Oporelu şi Bobiceşti.

„Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora”, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Olt, locotenent-colonelul Iulian Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here