Ilie Năstase, ÎNCĂTUȘAT după ce a făcut un scandal monsttru cu poliția în trafic: A fost prins BĂUT la volan

Ilie Năstase a fost implicat vineri dimineață într-un scandal uriaș cu Poliția Rutieră din Capitală după ce a fost prins “într-o vizibilă stare de ebrietate” la volan și a refuzat să se legitimeze. Fostul tenisman ar fi început să adreseze injurii la adresa polițiștilor, întreaga scenă finalizându-se cu aducerea lui Ilie Năstase la secția de poliție. În urma acestor fapte, Ilie Năstase s-a ales cu dosar penal.

Incidentul a avut loc în jurul orei 5, pe Șoseaua Nordului, în urma unui control de rutină desfășurat de polițiștii de la Brigada rutieră.

Lui Ilie Năstase i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii polițiștilor, motiv pentru care a fost încatușat si condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice, potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere, citat de stiripesurse.ro.

Ilie Năstase a refuzat să-i fie recoltate mostre biologice și a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și pentru refuz de recoltare.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here