Accident GRAV în Balș/ Un copil de 12 ani, transportat cu elicopterul, în COMĂ, la spital

Un copil de 12 ani, din Balș, a fost lovit de o autoutilitară, în această după-amiază, pe DN 65, la ieșirea din oraș spre Slatina. Minorul a fost transportat, în comă, la spitalul din Balș, de unde va fi transferat, cu elicopterul SMURD, la spitalul din Craiova cu elicopterul SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigoriu, copilul a fost lovit de autovehicul în timp ce traversa șoseaua prin loc nepermis și fără să se asigure.

„La data de 20 iunie, un minor de 12 ani, din Bals, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure, fiind acroșat de o autoutilitară condusă de un bărbat de 33 de ani, din municipiul Craiova”, a declarat agentul șef Grigoriu.

La fața locului au ajuns paramedicii SMURD și un echipaj de la Ambulanță, care l-a transportat pe copil, în comă, la Centrul de Urgențe din cadrul Spitalului Balș. Ulterior, a fost solicitat elicopterul SMURD pentru a-l duce pe minor la Spitalul Clinic de Urgență Craiova.

„Echipajul SMURD Balș și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță au intervenit în orașul Balș, la ieșirea spre municipiului Slatina, pentru acordarea îngrijirilor medicale unui pieton. Pacientul, în vârstă de 12 ani, din orașul Balș, a fost găsit inconștient, politraumatizat în urma accidentului. Minorul a fost transportat la Centrul de Urgențe Balș, în stare comatoasă, și urmează să fie preluat de elicopterul SMURD Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

Șoferul nu se afla sub influența alcoolului, a mai precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt. Oamenii legii fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here