Bărbat din Olt, ARESTAT pentru VIOL/ Cine i-a căzut cu tronc „amorezului”

Un bărbat de 39 de ani, din comuna Bucinișu, a fost reținut, luni, de polițiști, iar marți a fost arestat preventiv după ce a violat o femeie de 60 de ani, dintr-o altă localitate, Traian.

este bănuit că, în ziua de 24 iunie a.c., prin constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie de 60 de ani, din comuna Traian, județul Olt, fiind reținut de polițiști în ziua de 25 iunie a.c.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, bărbatul este bănuit că, în ziua de 24 iunie, prin constrângere fizică, ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie de 60 de ani, din comuna Traian. În primă față, el a fost reținut de polițiști, luni. Marți, procurorii l-au prezentat Judecătoriei Caracal, cu propunere de arestare preventivă, iar magistrații au dispus această măsură preventivă.

„În ziua de 26 iunie, Judecătoria Caracal a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pe o perioadă de 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agentul șef Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here