Cătălin Ioniţă, urmărit penal pentru CORUPȚIE, a revenit la CONDUCEREA Direcţiei Generale ANTICORUPȚIE a MAI

”Am considerat că este de datoria mea să fac un pas înapoi pentru a proteja imaginea Ministerului de Interne şi a Poliţiei Române. Demisia mea este un gest de demnitate şi onoare”, și-a motivat Cătălin Ioniţă demisia de la șefia Poliției Române, după ce a început urmărirea sa penală pentru trafic de influenţă şi fals în declaraţii în formă continuată. Preocuparea pentru imaginea MAI și onoarea nu l-au impiedicat, totuși, să revină pe o altă funcție de conducere.

Astfel, Cătălin Ioniţă, urmărit penal de DNA pentru fapte de corupție, a revenit în postul de director general al Direcţiei Generale Anticorupţie a MAI, informează Digi24.

Într-un comunicat de presă transmis joi, MAI spune că din momentul încetării împuternicirii sale la conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Cătălin Ioniţă a revenit pe funcţia câştigată prin concurs, potrivit legii, respectiv director general al Direcţiei Generale Anticorupţie.

Ministerul a mai precizat că nu a primit nicio informare oficială de la vreo instituţie a statului cu privire la punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva lui Ioniță.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here