Clubul Rotary Slatina are, de vineri, un nou președinte. Mandatul durează un an/ FOTO

Membrii Clubului Rotary Slatina au, de vineri, un nou președinte în persoana  Cristinei Munteanu.

Cristina Munteanu a preluat atribuțiile de președinte de la avocatul Mihai Bubatu, în cadrul unui ”Schimbării Colanului de Președinte”, eveniment care are loc, anual, pentru desemnarea următorului președinte pentru un mandat de un an.

”Schimbarea Colanului de Președinte” a avut loc la Caracal, în prezența Guvernatorului Districtului Rotary 2241 al României și Republicii Moldova, Milian Sopoian și al responsabilului Districtului pentru extindere (District Extension Committee Chair), Viorel Bunea.

Mihai Bubatu a prezentat bilanțul anului rotarian 2017-2018 al slătinenilor, menționând rezultatele celor mai importante proiecte: 270 de mamografii realizate gratuit pentru femei din mediul rural, 1700 de copii recompensați cu piesă de teatru și baloane de 1 iunie, un ecograf donat Spitalului Orășenesc Corabia, susținerea concursului de șah pentru copii și a competițiilor sportive cu premierea în bani a câștigătorilor, organizarea Balului Anual Rotary pentru a continua proiectul de realizare gratuită de mamografii și tipărirea unui album omagial care reflectă implicarea județelor Olt și Romanați în Primul Război Mondial.

Noul președinte își începe mandatul la 1 iulie 2018. Cristina și-a exprimat dorința de a continua proiectele de tradiție ale Clubului Rotary Slatina și a promis că va iniția proiecte noi care să aducă valoare și impact pozitiv în viața comunității slătinene.

Tot vineri, în Olt a mai apărunt un club Rotary, de data aceasta la Caracal. Noul club își va începe activitatea cu 25 de membri, persoane marcante în municipiu și în județ, medici, avocați, profesori, judecători, psihologi și administratori de firme. Aceștia își propun să inițieze proiecte ambițioase în educație, sănătate, sport, în susținerea istoriei, a tinerilor, adăugând valoare și speranță pentru anul rotarian 2018 – 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here