Primăria Slatina înlocuiește stâlpii de iluminat nocturn pe strada Arcului/ Vor fi puse becuri LED

Primăria Slatina a demarat pe strada Arcului o amplă acțiune de înlocuire a tuturor stâlpilor stradali de iluminat nocturn. Mai exact, este vorba despre montarea de stâlpi noi de iluminat prevăzuți cu corpuri de iluminat tip LED, în locul vechilor stâlpi pe bază de lămpi, operațiune ce va asigura pe viitor un consum mai mic cu 50%.

Înlocuirea vechilor lămpi stradale tradiționale, cu lămpi de iluminat stradal cu LED prezintă mai multe avantaje, printre care se numără economia de energie, costuri de întreținere reduse datorită duratei ridicate de utilizare, timpi de pornire/oprire instantanee comparativ cu lămpile stradale tradiționale, aspect modern etc.

„Vechii stâlpi de electricitate vor fi revopsiți și utilizați în alte zone ale orașului unde este nevoie de ei”, a declarat purtătorul de cuvânt al primăriei, Mugurel Manea.

Acțiunea, derulată de Primăria municipiului Slatina prin intermediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public, se preconizează a fi terminată până cel târziu la finele acestei luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here