Spitalul Slatina a scos la concurs postul medicului Tusciuc, condamnat la închisoare pentru ucidere din culpă/ Ce alte posturi sunt vacante

Spitalul Județean de Urgență Slatina a scos la concurs trei posturi de medici specialiști, printre care și postul rămas vacant după ce medicul Mircea Tusciuc, chirurg ortoped pediatric, a fost condamnat definitiv la trei ani și șase luni de închisoare cu executare și încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova.

Mircea Tusciuc era singurul chirurg ortoped pediatric din spital, astfel că cea mai mare unitate sanitară din Olt a rămas complet descoperită pe această specialitate, astfel că, după ce postul a rămas vacant, copiii care aveau nevoie de intervenții chirurgicale ale unui ortoped au fost trimiși la alte spitale din țară.

În afară de postul lui Tusciuc, spitalul a mai scos la concurs un post de medic specializat în medicină internă și un post de medic specializat în chirurgie toracică.

Dosarul de înscriere al candidaților va cuprinde o cerere de înscriere, copie de pe diploma de licență și certificatul de specialist, o copie a certificatului de membru al organizatiei profesionale cu viza pe anul în curs și dovada/inscrisul din care să rezulte că nu le-a fost aplicată interdicția de a exercita profesia ori anumite activități medicale și că nu le-a fost retrasă calitatea de membru al Colegiului Medicilor din România.

Se mai cer, printre altele, cazierul judiciar, certificatul medical din care să rezulte că respectivii candidați sunt apți din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activitatii, copia actului de identitate în termen de valabititate și copia certificatului de căsătorie, dacă este cazul.
Documentele prevdzute la lit. d), f) qi g) sunt valabile 3 luni gi se depun la dosar Tn
termen de valabilitate.

Tematica de concurs este afișată pe site-ul spitalului sau se poate obține de la Serviciul R. U. N. O. S.

Taxa de concurs este de 150 de lei și se achită la sediul unității sanitare, la data depunerii dosarului.

Înscrierile la concurs se fac la spital, în termen de 15 zile calendaristice de la data publicării, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea anuntului.

lnformații suplimentare se pot obține la Serviciul R.U.N.O.S. al Spitalului Județean
de Urgență Slatina, tel. 0349-802550.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here