Un consilier județean al PNL Olt a DEMISIONAT. Care este motivul / FOTO

Un membru al Consiliului Județean Olt a demisionat, luni, din funcție. Este vorba despre liberalul Mircea-Daniel Popescu, cel care a preluat calitatea de ales al județului în locul regretatului Costel Moisescu, decedat în octombrie 2017. 

Mircea-Daniel Popescu, consilier județean din noiembrie 2017, a renunțat la această calitate pentru a ocupa postul de consilier local la Corabia, oraș din care provine.

Mircea-Daniel Popescu va fi consilier local de Corabia în locul lui Ștefan Pârlea, exclus din PNL. Aceeași soartă a avut-o și consilierul local Ionel Vladu, locul său în legislativul orașului urmând să fie preluat de Costel Vârdol, profesor e matematică și fost director al Colegiului Tehnic ”Danubius”.

”Daniel-Mircea Popescu vine consilier local la Corabia, în urma excluderii din partid a lui Ștefan Pârlea și a lui Ionel Vladu, ambii consilieri locali. Popescu va ocupa locul lui Pârlea, iar celălalt loc va fi ocupat de Costel Vârdol, profesor de matematică”, a declarat George Ciucu, președinte executiv al PNL Corabia.

Mircea-Daniel Popescu

 

Locul lui Mircea-Daniel Popescu în Consiliul Județean Olt va fi preluat de Tomel Băiețică, un inginer agronom din Izbiceni, următorul pe lista candidaților la CJ din partea PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here