Liberalii din ALDE Olt își dau sângele pentru viață, la propriu

Convinși de criza de sânge resimțită la nivelul sistemului sanitar, membrii din Olt ai Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) au decis să doneze sânge care să îi ajute pe cei în suferință.

Potrivit unui comunicat de presă al organizației, liberalii democrați din întreg județul Olt vor participa la campania de donare de sânge vreme de peste două săptămâni, începând de vineri, 27 iulie.

„Pentru că în ultima perioadă în mijloacele de mass-media au apărut informații despre o reală criză a sângelui în sistemul sanitar datorată, în mare măsură faptului că  o mare parte a populaţiei se află în vacanţă, Filiala Olt a partidului ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor) organizează o acţiune pentru donare de sânge, sub genericul «Sânge pentru viață».

Membrii ALDE Olt se vor prezenta la centrele de specialitate pentru a dona sânge, începând cu ziua de vineri, 27 iulie 2018, orele 08,30.

Acţiunea se va derula până în data de 15 august 2018, la nivelul întregului judeţ.

Conducerea organizaţiei ALDE Olt mulţumeşte tuturor membrilor de partid care participă la  această acţiune umanitară, solidarizându-se cu oamenii aflaţi pe patul de suferinţă” se arată în comunicatul ALDE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here