Soția lui Toader a câștigat postul de șef de secție la Spitalul din Iași, după retragerea unicului contracandidat. ”Vorbim de oameni foarte puternici. E tensiune”

Elena Toader, soția ministrului Tudorel Toader, a câștigat postul de șef de secție la Spitalul din Iași. Singurul ei contracandidat, medicul Vasile Drug, s-a retras din concurs, deși era considerat ”de departe favorit”. Drug n-a vrut să spună de ce s-a retras, dar mai multe cadre medicale au declarat pentru tolo.ro că în spital există tensiune, pentru că „vorbim despre oameni foarte puternici”.

Ziarul de Iași îl considera pe Vasile Drug „de departe favorit” datorită experienței superioare, el fiind medic primar în gastroenterologie din 2001, în timp ce medicul Elena Toader a căpătat aceeași specializare în 2004.

Un medic din Spitalul Sf. Spiridon, care a dorit să își păstreze anonimatul, explică tăcerea prin climatul încordat: „Nu putem spune nimic. Uman, lucrez alături de Elena Toader, nu am probleme cu dânsa, dar mai multe nu pot să spun pentru că vorbim de oameni foarte puternici. E tensiune. Nu vrem să mai apărem. Înțelegeți-ne și pe noi!”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here