După ce s-a plâns că partidul e înjurat, Dragnea a ieşit public pentru a scrie pe tablă: „Iohannis M___E”/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

În ciuda faptului că a acuzat opoziţia că a coborât discursul la un nivel foarte jos şi că ei sunt vinovaţi pentru apariţia maşinii cu număr de înmatriculare injurios la adresa PSD, Liviu Dragnea a profita de prima apariţie televizată pentru a apela la un gest similar.

Acesta a scris pe o tablă „Iohannis M” pentru ca după să creadă ca ar fi o glumă bună să recurgă la un joc de spânzurătoare şi să completeze „Iohannis M_ _ _ E”.

După ce a lăsat un pic de timp pentru ca toată lumea să înţeleagă la ce face aluzie, Dragnea a compleat spânzurătoarea ca „Iohannis MINTE”.

Ulterior, Liviu Dragnea a completat discursul lăsând noi ameninţări privind felul în care PSD va alege să răspundă la atacuri.

”Aşa cum cunosc eu partidul, nu vom rămâne datori. Aia a fost o glumă, cu plăcuţele de înmatriculare. Eu am spus ceva la mitingul ăla – să aibă grijă ce vor face de aici înainte, pentru că vor primi de la noi cel puţin atât înapoi, indiferent ce fac”, a punctat el. Întrebat dacă PSD se află ”pe picior de război” cu cei care atacă partidul, Liviu Dragnea a răspuns ”Da”.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here