Mihaela Buzărnescu a câştigat turneul de la San Jose într-o manieră categorică şi a urcat în top 20 mondial/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

România are începând de luni două sportive în top 20 WTA! Totul după ce Mihaela Buzărnescu a triumfat în turneul de la San Jose şi a urcat până pe locul 20 mondial.

Acesta a fost şi primul turneu WTA câştigat în carieră de către Buzărnescu. În finala de ce a avut loc în noaptea dintre duminică şi luni, „Miki” s-a impus categoric, 6-1 6-0, împotriva grecoaice Maria Sakkari.

„Felicitări, Maria pentru această săptămână, ești foarte tânără, ai tot viitorul înainte. Da, acum câțiva ani jucam turnee futures, iar acum jucăm aici. Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au venit să ne vadă, îmi pare rău că nu a fost nicio americancă în finală, dar sper să vin și anul viitor să fiu aici. A fost minunat, un vis. Vrea să mulțumesc sponsorilor mei, care au crezut în mine, familiei mele, care m-a sprijinit, antrenorului meu, fizioterapeutului meu și tuturor celor care au venit aici. Sunt așa fericită, încât nu știu ce să mai spun”, a declarat Buzărnescu la finalul meciului.

La 30 de ani, Mihaela Buzărnescu va intra în top 20 după acest succes, continuând o ascensiune formidabilă, începută anul trecut. Românca se afla la debutul lui 2017 pe locul 540 în clasamentul mondial, iar în urmă cu un an (7 august 2017) pe locul 139.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here