Încă un caz de tâlhărie în trafic, pe modelul Sineşti. Poliţia, acuzată de COMPLICITATE cu hoţii

Sursa foto: b1.ro

Se înmulţesc cazurile de jaf pe drumurile publice, pe modelul celor de la Sineşti.

O femeie povesteşte cum a fost atacată şi urmărită în Ţăndărei, fără ca Poliţia să-i vină în ajutor. Tentativa s-a petrecut în aceeaşi localitate unde o familie aflată în vacanţa de Sfânta Maria a fost atacată în trafic de tâlhari şi lăsată de izbelişte de poliţiştii ialomiţeni.

Ca şi în cazul familei Ilie, poliţiştii care au preluat apelul victimei prin 112 insinuau că victima s-ar fi şicanat în trafic cu agresorii.

“Conduceam o maşină închiriată spre Bucureşti când un Audi cu însemnele unei firme private de pază a încercat insistent să mă blocheze şi să mă arunce de pe şosea. Sunt un şofer extraordinar de atent, am văzut cum au venit cu viteză din spate. Am accelerat în disperare spre Slobozia şi m-au urmărit şi acolo. Nu am scăpat decât la hotel. Am sunat poliţia şi nu am primit ajutor, ci comentarii că poate i-am şicanat în trafic sau cine ştie ce o fi. Este absolut dezgustător. Ulterior, am aflat că au fost multe cazuri de atacuri pe acel drum şi cred că hoţii sunt mână în mână cu poliţia. Am fost absolut şocată, să mi se întâmple aşa ceva în propria ţara!”, a povestit, pentru Adevarul.ro, victima.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here