Fostul subprefect de Olt Mircea Argeșanu a încetat din viață/ El a fost înmormântat azi

Fostul subprefect de Olt Mircea Argeşanu a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 62 de ani, potrivit publicației Ziarul de Olt. Tragicul eveniment a avut loc luni, 27 august. El a fost înmormântat, azi, în cimitirul Strehareți din Slatina.

Om de afaceri și membru marcant al PNȚ-CD, Mircea Argeșanu a ocupat funcția de subprefect al județului Olt în perioada 1996 – 2000, când la guvernare s-a aflat Convenția Democratică. În aceeași perioadă, fratele său, Valentin Argeșanu, a ocupat un loc de deputat în Parlamentul României.

După ce i-a încetat mandatul și după ce nu a mai făcut politică, fostul subprefect a continuat să își administreze firma de construcții pe care o deținea, SC Oltcons SA.

Caracterizat de o anume ingenuitate care nu l-a părăsit nici când a avut „putere” politică și publică, Mircea Argeșanu a rămas neschimbat toată viața sa. Nu a întors niciodată spatele celor care i-au cerut sprijin, dacă i-a stat în putere să îi ajute.

Mircea Argeșanu era, originar, din localitatea olteană Vulturești. El a fost înmormântat, azi, în cimitirul Strehareți din Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here