Fiul unui judecător, informator al DIICOT, ucis de traficanţii de droguri cu o ţigară otrăvită. Ancheta bate pasul pe loc

Sursa foto: b1.ro

O vastă rețea de droguri face legea la Ploiești! Cine nu respectă legile este lichidat.

Așa s-a întâmplat și cu fiul unui judecător, care a fost ucis cu sânge rece.

Răzvan Florin Cârstea, 20 de ani, era și el parte din rețea când a fost prins de polițiști, la începutul lui 2016. Pentru a scăpa de închisoare, el a devenit colaboratorul procurorilor DIICOT, scrie EVZ.

Când în oraș a fost adusă o marfă catalagată drept ‘otravă’, Răzvan ‘Grasu’, așa cum i se spunea în clan, i-a informat pe procurori. Astfel, unul dintre traficanți a ajuns la închisoare.

Acesta a fost momentul au început să-l bănuiască pe Răzvan că-i “toarnă” la poliție. Și de aici au început șicanele.

Din reţea mai făceau parte liderul poreclit Ramtsy, pe numele real Cătălin Baziru, Alexandru Florin Zaroschi, Marian George Diaconu zis Geo şi Remus Gabriel Berechet.

După acest episod, Răzvan a fost bătut crunt de mai multe ori. La fel și mama sa, cu care tânărul locuia.

Ulterior a fost ademenit cu o “marfă specială”, iar după un fum s-a prăbuşit la pământ. Medicii l-au scăpat și de această dată.

La alte câteva zile după această tentativă de crimă, respectiv pe 2 februarie, ‘Grasu’ a fost găsit mort în spatele unei măcelării din cartierul Malul Roşu din Ploieşti.

Toate anchetele în acest caz complicat bat pasul pe loc, iar mulţi dintre cei care fie l-au bătut, fie l-au otrăvit pe ‘Grasu’ sunt în continuare în libertate.

O altă anchetă îi vizează şi pe poliţiştii, dar şi pe procurorii care ar fi trebuit să îi ofere protecţie lui Răzvan.

Răzvan Florin Cârstea ar fi împlinit în vara asta 21 de ani. Era student în anul întâi la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here