Un fost colaborator al Securităţii a făcut SCANDAL în şedinţa Consiliului Judeţean Olt/ VIDEO

Un nou scandal a fost generat, joi, în plenul Consiliului Judeţean Olt de liberalul Marian Radu, descoperit de CNSAS că ar fi colaborat cu fosta Securitate comunistă.

Consilierul judeţean Marian Radu a intervenit la începutul şedinţei, când preşedintele instituţiei, Marius Oprescu, a propus consilierilor judeţeni votarea ordinei de zi, liberalul atrăgând atenţia asupra faptului că pe ordinea de zi nu se regăsea un proiect promovat aleşii PNL.

„De data asta vom vota ordinea de zi, dar, dacă data viitoare proiectul promovat de noi nu va fi pe ordinea de zi, nu o vom mai vota”, a ameninţat fostul colaborator al Securităţii, arătându-se uimit că, în timp ce proiectul lor nu este pus în discuţie, un alt proiect supus dezbaterii ar cuprinde un punct ilegal.

„Dacă mă întreba de ce proiectul nu este pe ordinea de zi, îi răspundeam eu de ce nu e pe ordinea de zi şi îi spuneam că data viitoare va fi pe ordinea de zi. Dar dacă vine şi spune că data viitoare nu veţi mai vota ordinea de zi…”, a venit răspunsul lui Marius Oprescu.

Preşedintele CJ Olt i-a răspuns lui Radu şi în problema aşa-zisei ilegalităţi a unui act normativ:

„Vizavi de legalitatea proiectelor, cred că nu e specialist domnu’, ca să hotărască el. O avem pe doamna secretar care asigură legalitatea şi este Prefectura care vizează proiectele de hotărâre. Gata, am închis discuţia”, a conchis Marius Oprescu.

Momentul a avut şi puţin piper din partea consilierului judeţean Constantin Popescu, care le-a replicat liberalilor că obişnuiesc să facă urs în şedinţele CJ.

Scena a fost surprinsă în înregistrarea video de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here