Marius Iancu anunță implementarea „Proiectului Growth. Creștem România Re-unită”, un program unic în lume

PSD va implementa, din septembrie, un proiect unic care va pune bazele unui nou mod de viață în România. „Tot ceea ce trebuie să facă statul pentru cetățenii săi de la naștere și până la bătrânețe va fi cuprins în câteva programe care vor schimbă viață românilor”, declară deputatul social democrat de Olt Marius Iancu.

Unul dintre programele acestui mare proiect se numește Programul Growth „Investește în ține” și, prin el, se vor acorda credite cu dobândă zero pentru persoanele care sunt înscrise într-o formă de învățământ.

Programul Growth „Centrul de economii junior”- este destinat copiilor care vor beneficia de o primă de stat anuală de 600 lei, până la 18 ani, dacă părinții depun într-un cont minimum 1.200 lei pe an.

Un alt punct al proiectului este Programul Growth „Investim în copii”, prin care se acordă ajutor nerambursabil de până la 50% din cheltuieli pentru construirea sau amenajarea unei creșe sau grădinițe.

Programul Growth „Centrul de economii senior” este pentru persoanele între 18 și 65 de ani care depun bani, sumele economisite fiind deductibile la calculul impozitului pe venit și profit.

„Acestea sunt primele proiecte din Programul Growth, pe care Guvernul le va adopta în scurt timp”, a anunțat deputatul Marius Iancu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here