Fostul premier MIHAI TUDOSE, lovitură necruțătoare pentru LIVIU DRAGNEA: ‘Firea are dreptate! Spune ADEVĂRUL`

Fostul premier Mihai Tudose susține că nemulțumirile primarului Capitalei, Gabriela Firea, exprimate în ședința CExN de la Neptun cu privire la modul în care PSD este condus de Liviu Dragnea sunt îndreptățite. El a precizat că adevărul este de partea primarului general al Capitalei care a solicitat demisia ministrului de Interne Carmen Dan și a susținut public că șeful PSD trebuie să facă un pas în spate.

”Răspunsul este foarte simplu din punct de vedere statutar : eu nu sunt mebru CEx . Din CEx fac parte preşedinţii de organizaţii şi membrii Biroului Permanent (vicepreşedinţii PSD). Astfel eu nu aveam cum să-mi exprim punctul de vedere în interiorul CEx. Am făcut acest lucru prin declaraţii publice, la presa prezentă la CEx-ul de la Neptun. Şi nu este vorba de poziţionarea de partea cuiva ci de poziţionarea în favoarea aflării adevărului. În acest caz, eu cred că dna Firea are dreptate, că spune adevărul.”, a declarat Mihai Tudose, într-un interviu pentru Obiectiv Vocea Brăilei

În ceea ce privește Scrisoarea deschisă semnată de Ecaterina Andronescu prin care se trage un semnal de alarmă cu privire la nevoia unei reforme în partid, Mihai Tudose a sugerat că dezbaterea acestui demers este necesară.

“Cu această întrebare intraţi în adevărată problemă…. lipsa de dialog şi acceptare a faptului că pot exista şi alte opinii sau abordări ale unor probleme interne de partid sau asupra unor evenimente. În ianuarie, dl Bădălău, preşedinte executiv la acea dată, a supus atenţiei CEx-ului o serie de probleme. Un demers elegant, făcut cu bună credinţă. Nu a fost nicio reacţie a conducerii. Dna Andronescu a dorit să pună în dezbatere internă un set de probleme şi soluţii în cadrul Congresului. Nu a avut ocazia, nereuşind să ia cuvântul … Aceste situaţii lasă urme … Şi, aşa cum am mai declarat, nu putem susţine că totul e perfect şi nu există nici o problemă….Iar atâta timp cât unii nu spun, alţii nu ascultă pe cei care totuşi spun ceva … lucrurile nu se vor aşeza de la sine …”, a mai declarat Mihai Tudose.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here