Ponta: Olguţa va spune şi ea ce dictator și mincinos e Dragnea. Deocamdată zice asta doar în privat

Victor Ponta a declarat că a păstrat legătura cu mulți dintre foștii săi colegi de partid și a dat de înțeles că sunt destui care îl vorbesc pe la spate pe Dragnea.

Ponta a susţinut o conferinţă la Craiova, oraşul în care şi-a lansat candidatura la prezidenţialele din 2014. El a spus că acum ”abia am mai găsit un prieten care să aibă curaj să-mi deschidă uşa“.

“Oamenilor le e e frică să nu le trimită Dragnea ANAF-ul pe cap sau nu ştiu ce inspecţie. De ce am făcut întâlnirea aici? Am găsit aici un prieten care nu se teme. În vremurile astea, e ceva!”, a declarat fostul lider PSD, citat de Adevărul.

Liderul ProRomânia a mai afirmat că sunt mulți membri în PSD care nu-l mai susțin pe Dragnea, dar se feresc pentru moment să spună asta public.

“Eu m-am înţeles cu Olguţa să rămână primar sau să fie la Ministrul Administraţiei. N-a putut să se ducă la Dezvoltare Regională că aia e puşculiţa lui Liviu şi, probabil, n-a avut încredere în ea. O să vină un moment când o să vă spună şi Olguţa Vasilescu ce dictator e Dragnea şi ce mincinos e, aşa cum îmi spunea mie, că mie îmi spunea chestia asta, însă o să spună când va veni vremea să nu mai fie Dragnea suficient de puternic. Olguţa Vasilescu o să vă spună exact ce spune Firea acum la televizor, dar ea (n.r. – Olguţa Vasilescu) e mai şmecheră şi spune doar în privat”, a declarat Victor Ponta, potrivit Adevărul.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here