Primăria Slatina modernizează cartierul din zona Școlii de Poliție

Primăria Slatina pregătește modernizarea infrastructurii rutiere din zona Școlii de Poliția. Costurile lucrărilor se ridică la peste cinci milioane de lei.

În acest sens, primarul orașului, Emil Moț, a inițiat un proiect de hotărâre referitor la aprobarea documentatiei de avizare a lucrărilor de intervenții și indicatorilor
tehnico–economici pentru acest obiectiv.

Inițiatorul proiectului a avut în vedere faptul că unele investiții privind asfaltarea rețelei rutiere au ieșit din perioada de garantie, iar la momentul actual prezintă degradări majore ale părții carosabile și la nivelul trotuarelor.

Degradări majore sunt și la nivelul trotuarelor și parcărilor executate din beton, dar și la nivelul mai multor alei.

„S-a avut în vedere și cresterea continuă a numărului de automobile care, prin sporirea dimensiunii parcului auto, implică în mod constant investiții în serviciile publice, dar și  necesitatea îmbunătăţirii aspectului și viabilităţii străzilor din municipiul Slatina, conservarea şi adaptarea sistemului rutier şi de siguranţă a circulației, precum si traficul şi factorii de mediu la care sunt supuse sau vor fi supuse străzile în perspectivă”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Din planul de modernizare fac parte străzile Caloianca, Teiului, Cazărmii și Liliacului.

Costurile lucrărilor se ridică la peste cinci milioane de lei, iar durata de realizare a lor este de nouă luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here