Ministrul Teodor Meleșcanu CONFIRMĂ: Ambasadorul George Maior ar putea fi rechemat la București. Când se decide soarta diplomatului român

Ambasadorul României la Washington, fostul șef SRI George Maior, ar putea fi rechemat la București după scandalul din luna august pornit de la declaraţiile făcute de acesta cu privire la scrisoarea trimisă de avocatul lui Donald Trump – Rudolph Giuliani, despre protocoalele dintre Parchetul General și SRI.

„Lobby iniţiat de anumite forţe care sunt interesate de apărarea unor personaje de la noi care au avut probleme cu justiţia”, a spus Maior la acea dată.

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu, a declarat, vineri, că la acest moment se face o evaluare a activității acestuia ce va fi prezentată, în cel mult trei săptămâni, președintelui Klaus Iohannis.

„Ceea ce am făcut a fost să analizăm care sunt problemele care au apărut şi care au creat şi reacţii la nivelul Parlamentului, cercetarea este în curs şi o să informăm”, a punctat acesta, potrivit news.ro

Șeful MAE a mai afirmat că a avut o întâlnire cu George Maior în care l-a informat despre dezbaterea din Comisia de politică externă.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here