Mircea Drăghici, propus de PSD la Transporturi, are DOUĂ DOSARE PENALE: ‘Nu am cunoștință despre existența unei astfel de anchete’

Sursa foto: b1.ro

Mircea Drăghici, propunerea PSD la funcția de ministru al Transporturilor, reacționează vehement după ce s-a zvonit că ar avea dosare deschise la Parchetul General.

Draghici spune că nu știe nimic, deși Parchetul a transmis la solicitarea stiripesurse.ro că PSD-istul este vizat în două dosare.

„Precizez că până în prezent nu am fost informat oficial și nu am cunoștință despre existența unei astfel de anchete. În condițiile date există două posibilități: ori totul este o știre falsă, cum au fost și zvonurile apărute în spațiul public privind modul în care am gestionat banii PSD, ori există o astfel de cercetare și este foarte grav că PÎCCJ pare a avea o agendă politică și dă astfel de informații pe surse, chiar în contextul numirii mele în Guvernul României. Raportându-mă strict la informațiile apărute în presă referitoare la modul în care au fost administrate fondurile PSD, precizez că toate controalele efectuate până acum de Autoritatea Electorală Permanentă au arătat că s-au respectat toate dispozițiile legale în materie. Nu există niciun leu cheltuit de PSD care să nu aibă o acoperire legală în Legea finanțării partidelor politice”, a scris social democratul, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a amânat pentru după 1 Decembrie numirile de miniștri la Transporturi și Dezvoltare, mai exact Mircea Draghici și Lia Olguța Vasilescu.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here