Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Şova: Până la apariția unui decret prezidențial sunt ministru. Știu bine ce fac și fac bine ce știu

Ministrul demisionar al Transporturilor, Lucian Șova, a declarat joi că va rămâne în continuare în la conducerea ministerului până la apariţia unui decret de eliberare din funcție. 

„Eu sunt ministrul Transporturilor. Fac un apel la toti cei care dezbat acest subiecte în spațiul public. Orice afirmație din spațiul public poate aduce prejudicii pentru 355.000 de angajați din subordinea mea și pentru milioane de utilizatori. Sunt ministrul Transporturilor, îmi exercit toate atribuțiile în conformitate cu prevederile legale și înțeleg să fac aceste lucru până când îmi va expira mandatul. Până la apariția unui decret prezidențial sunt Lucian Șova, ministrul Transporturilor, știu bine ce fac și fac bine ce știu”, a declarat Lucian Șova.

Declarația sa vine în contextul în care, miercuri, fostul ministrul Lia Olguța Vasilescu a declarat că începând de joi există un blocaj la Ministerul Transporturilor pentru că încetează mandatul lui Lucian Șova.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here