Viorica Dăncilă l-a sunat pe preşedintele Iohannis privind refuzul schimbării miniştrilor: Guvernul va sesiza CCR pe tema remanierii

Sursa foto: b1.ro

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Viorica Dăncilă au discutat miercuri privind cererea Guvernului de numire a Liei Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi a lui Mircea Drăghici la Ministerul Transporturilor.

Premierul a anunţat, într-o declaraţie dată la Parlament, că preşedintele Iohannis a transmis că nu va face nicio nouă numire în Guvern până săptămâna viitoare, propunerile aflându-se încă în stadiu de analiză.

”Domnul președinte ne-a spus că încă analizează și nu va lua nicio decizie până săptămâna viitoare (…) Președintele a spus că o să mai analizeze până săptămâna viitoare. Dacă îmi dădea o dată, vă spuneam”, a declarat Viorica Dăncilă.

În replică, Viorica Dăncilă a anunţat că vineri va sesiza Curtea Constituţională privind refuzul preşedintelui de a face remanierea guvernamentală precum a solicitat PSD. Decizia a fost luată după ce premierul României s-a întâlnit cu Liviu Dragnea în biroul acestuia de la Parlament.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here