Klaus Iohannis: Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Rămân alături tuturor magistraților care luptă împotriva corupției

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis duminică un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale Anticorupție, publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale. 

Șeful statului precizează că fenomenul corupției este ”o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie” și dă asigurări că va rămâne alături de magistrații care luptă zi de zi cu acest flagel.

„Corupția este o boală care macină democrația și ține captivi milioane de oameni în sărăcie. Corupția înseamnă lipsa autostrăzilor, spitale insalubre, școli fără condiții, administrație blocată. România nu va putea progresa la adevărata sa capacitate până ce nu vom reuși să învingem acest flagel.

Susțin continuarea luptei anticorupție pentru o Românie sănătoasă și rămân alături tuturor magistraților care duc această bătălie, cu mult curaj, zi de zi. Cinstea și integritatea trebuie reinstaurate la toate nivelurile societății noastre. Stă în puterea noastră!

Un NU hotărât corupției trebuie să devină dintr-un slogan, un mod de a fi!”, a transmis Klaus Iohannis.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here