TSD Slatina: „Colindăm împreună”. Surprize la “Căsuƫa lui Moş Crăciun”

Tinerii Social Democraƫi din Slatina organizează un moment prin care cetăƫenii oraşului vor fi colindaƫi de tinerele talente de la Școala de Arte și Meserii, iar pe lângă colinde şi atmosfera de sărbătoare creată, vor fi surprize şi pentru cei mici, dar şi pentru cei mari la “Căsuƫa lui Moş Crăciun”.

Evenimentul va avea loc vineri, 21 decembrie, în Slatina, în zona Esplanadă, începând cu orele 16:00, scopul acestuia fiind acela de a retrăi, păstra şi transmite mai departe tradiƫiile şi datinile poporului român transmise din generaƫie în generaƫie. „Astfel, vrem să îi încântăm pe locuitorii oraşului nostru”, se arată într-un comunicat al organizației.

„Ne dorim să aducem magia Crăciunului în oraşul nostru frumos care este îmbrăcat în straie de sărbătoare şi să urăm, aşa cum se cuvine, cetăƫenilor municipiului Slatina «Sărbători Fericite şi un an nou cu multă sănătate, împliniri, să se bucure de adevărata semnificaƫie a acestor sărbători alături de toţi cei pe care îi iubesc»”, se mai arată în comunicatul TSD Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here