Fondatorii Dedeman au cumpărat 23% din acțiunile Alro Slatina

Fondatorii Dedeman, Dragoș și Adrian Pavăl, au achiziționat aproape un sfert din acțiunile producătorului de aluminiu Alro Slatina. Mai precis, cei doi frați dețin acum 23% din acțiunile companiei de aluminiu, prin Pavăl Holding, companie recent înființată.

Nu mai puțin de două treimi din plasamentul privat realizat la Alro Slatina a fost reprezentat de achiziția în valoare de 496 milioane lei a Pavăl Holding, societate înființată recent și controlată de frații Dragoș și Adrian Pavăl, fondatorii Dedeman, care deține acum 23% din acțiunile producătorului de aluminiu, informează Profit.ro., citat de digi24.ro.

După eșecul din vară, când la încercarea de înstrăinare a pachetului majoritar de la Alro (ALR) nu a venit decât un singur investitor străin, acum combinatul de aluminiu din Slatina și-a găsit un cumpărător important în grupul care deține retailerul de construcții Dedeman. Pavăl Holding, societate fondată recent de frații Dragoș și Adrian Pavăl, care a cumpărat 165,33 milioane acțiuni ale producătorului de aluminiu, reprezentând 23,16% din capitalul social.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here