Ce baron local i-a stat alături lui Liviu Dragnea de Revelion! Aceştia au petrecut într-un castel folosit de regii României și ar urma să plece împreună în Insulele Maldive/ FOTO

Sursa foto: b1.ro

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase, l-a dat de gol pe liderul PSD privind locul şi anturajul cu care acesta şi-a petrecut trecerea dintre ani prin cele două poze postate de la Sinaia pe o reţea de socializare.

Astfel, jurnaliştii de la tvneamt.ro au arătat că şi baronul local Ionel Arsene a fost în acelaşi locul, fapt uşor de dovedit pentru că fundalul unei poze postate pe Facebook din noaptea de Revelion este identic cu cel al imaginilor postate de Irina Tănase.

Locul ales de cei doi pentru Revelion este unul exclusivist la care foarte puţin au acces. Este vorba de Castelul Foișor, un loc destinat exclusiv activităților de protocol ale statului, administrat de RA-APPS. Casa de Vânătoare, aflată în proprietatea RAPPS, cu 43 de camere, a fost o casa îndrăgită de toţi regii României. A fost inaugurată înaintea Castelului Peleş, drept urmare aici au stat Regele Carol I şi Regina Elisabeta până la terminarea castelului. De asemenea, aici au locuit şi Regele Ferdinand cu Regina Maria până la terminarea Pelişorului. Chiar şi Carol al II – lea a locuit aici, în perioada 1930-1940, atâta timp cât a fost Regele României.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here