Raport ISU Olt: În 2018, pompierii olteni au gestionat peste 7.300 de evenimente/ FOTO

Peste 7300 de evenimente au fost gestionate de pompierii olteni pe parcursul anului trecut.

Cel puțin așa reiese din raportul de activitate al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, prezentat, joi, în sala de ședințe a Consiliului Județean Olt, de șeful instituției, locotenent-colonelul Adrian Tănase.

La eveniment, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a fost reprezentat de colonelul Mihai Mirel Guță, șeful Direcției Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților.

De asemenea, au mai participat prefectul județului, Petre-Silviu Neacșu, cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Olt, Virgil Delureanu și Ioan Ciugulea, șefii tuturor instituțiilor cu care ISU Olt colaborează, voluntari și foarte mulți pompieri.

Peste 7300 de evenimente au fost gestionate de pompierii olteni pe parcursul anului trecut.

„Doamnelor și domnilor, vă mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată instituției noastre, mulțumesc tuturor instituțiilor cu care inspectoratul a colaborat în anul 2018 și care s-au implicat în acțiunile de salvare a vieților și bunurilor cetățenilor județului Olt.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei pentru profesionalismul de care au dat dovadă în îndeplinirea misiunilor de salvare, pentru implicarea în activitățile unității și pentru aportul adus în obținerea acestor rezultate.

Vă doresc mult succes în îndeplinirea misiunilor, multă sănătate, dumneavoastră și familiilor dumneavoastră și un an 2019 plin de realizări”, a spus, la final, lt. col. Adrian Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here