Femeia din Olt împușcată vineri seară de soț, transferată cu elicopterul la București. Detalii despre cei doi soți

Femeia din Poboru împușcată accidental, vineri seară, de soțul său, cu o armă de vânătoare, a fost operată de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după care a plecat cu o ambulanță la Spitalul Clinic de Urgență Craiova. De acolo, un elicopter SMURD a transferat-o la București. Potrivit unor surse medicale, ea riscă să-și piardă antebrațul drept după ce, se pare, una dintre alicele care au rănit-o i-au atins un nerv. Femeia este angajată a primăriei din localitate.

Citește și Multiplul campion mondial la karate Oliwer Dobre, condamnat la închisoare cu amânare după ce a bătut un tânăr din Caracal

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 18.30. Imediat, femeia a fost preluaă de o ambulanță și transportată la spitalul din Slatina, unde a fost băgată imediat în operație. Potrivit unor surse medicale, viața nu îi este pusă în pericol. Acum este stabilă, dar riscă să își piardă antebrațul drept după ce un nerv i-ar fi fost atins de una dintre alicele care au rănit-o.

Deși polițiștii au spus inițial că accidentul s-ar fi petrecut în locuința celor doi soți, cercetările ulterioare ar indica faptul că totul ar fi avut loc în curte.

Femeia este angajată a primăriei, iar soțul său este fost paznic de vânătoare al omului de afaceri Ilie Popescu din Slatina, patronul companiei Oltpiess. Cei doi au o familie frumoasă, sunt buni gospodari și între ei nu au loc certuri, potrivit primarului din Poboru, Iulian Bărăscu.

„Este o familie model în comună. Cei doi soți sunt foarte muncitori, buni gospodari, au animale, terenuri, au și un magazin. Este un simplu accident, un mare ghinion ce li s-a întâmplat. Să sperăm că vor ieși cu bine din această încercare și că, mai ales, ea se va vindeca de rana suferită”, a spus primarul comunei.

Polițiștii au deschis un dosar și fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here