HALUCINANT: Rudele unei femei moarte au primit CERTIFICAT DE NAŞTERE, în locul celui de deces. “Femeia asta ori a murit, ori s-a născut?”

Sursa foto: b1.ro

Rudele unei femei care a decedat au fost la primărie să ia actele care să dovedească acest lucru, dar în loc să primească certificatul de deces, oamenii au primit un act care arăta că femeia se născuse. Întâmplarea a avut loc în judeţul Dolj.. 

Oamenii şi-au dat seama că au primit actul greşit, abia după ce au mers să ia ajutorul pentru înmormântare.

„Am mers la primărie şi am cerut certificatul de deces. Cum eram noi supăraţi, nici nu ne-am mai uitat să vedem ce ne-au dat de la primărie şi am decis să mergem la Casa de Pensii să luăm ajutorul de înmormântare. Când s-au dus acolo ca să facă dosarul pentru ajutorul de înmormântare, doamna respectivă s-a apucat să lucreze.

Când a ajuns la certificat, a început să-i zică: «Bă băiatule ce-mi aduseși tu aici?» «Doamnă, păi certificatul de deces al lu’ mamaie». «Păi, mă băiatule, femeia asta ori a murit, ori s-a născut?»”, povestește Ionica Lungu, fiica decedatei.

Apoi, rudele femeii s-au întors la primărie pentru a reclama greşeala, scrie Libertatea.

Atunci, secretara şi-a recunoscut vina şi a eliberat alt certificat.

„A fost o greşeală. Nu am încălcat nicio lege. A fost o greşeală, da. Am, recunoscut-o, a fost o greşeală pe care tot eu am îndreptat-o”, a spus Mirela Busduceanu, secretara primăriei.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here