Lia Olguța Vasilescu REVINE în Guvern. Liviu Dragnea a anunțat ce funcția va ocupa în echipa lui Dăncilă: ”Ea i-a cerut doamnei prim-ministru să o accepte”

Lia Olguța Vasilescu se întoarce în Guvern. Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că fostul ministru al Muncii va fi consilier onorific al premierului Viorica Dăncilă, pe probleme de infrastructură, informează Știripesurse.ro. 

Respinsă de mai multe ori de președintele Klaus Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării, Olguța Vasilescu ar urma să se ocupe de problemele ce țin de infrastructura din România.

Ulterior, Dragnea a precizat că Vasilescu a fost cea care i-a cerut premierului Viorica Dăncilă să fie numită în această funcție.

„Vineri am plecat de la Bucureşti spre Reşiţa şi am făcut opt ore. Am văzut cât de aglomerat este acest drum Craiova-Piteşti şi nu numai Craiova – Piteşti, toate drumurile au început să fie aglomerate pentru că economia a crescut în ăştia doi ani de zile foarte mult şi foarte rapid, asta înseamnă că mărfurile circulă mai mult şi sunt mai multe camioane. E absolut obligatoriu ca acest drum expres să se realizeze. Din câte ştiu, pentru două tronsoane s-au semnat contractele. Există deja la Ministerul Transporturilor o echipă dedicată doar pentru acest drum expres. Olguţa Vasilescu i-a cerut doamnei prim-ministru să accepte să fie consilier onorific al primului-ministru pe infrastructură pentru a se implica şi ea direct pebtru a urmări realizarea acestei lucrări, care este extrem de importantă pentru această zonă a ţării”, a spus Dragnea, potrivit Știripesurse.ro.

La mijocul lunii februarie, Lia Olguța Vasilescu, care a fost respinsă deja de trei ori de președintele Iohannis pentru funcția de ministru al Dezvoltării, a anunțat că, în urma unei discuții cu Liviu Dragnea, a decis să renunțe la candidatură și că își va continua mandatul de deputat PSD Dolj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here