Tânăr din Olt, înjunghiat într-un parc de rulote din Anglia. Familia n-are bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit/ FOTO

Un tânăr din Olt plecat la muncă în Anglia pentru o viață mai bună pentru familia sa a fost ucis, săptămâna trecută, de un alt român. Familia nu are bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit, motiv pentru care cunoscuții au lansat o strângere de fonduri pe rețelele sociale.

Este vorba de Alexandru Marin Constantinescu, de 30 de ani, din localitatea Radomirești, căruia viața i s-a curmat în 7 aprilie, când a fost înjunghiat de un alt român. Victima a fost găsită cu o leziune gravă, provocată prin înjunghiere, în parcul de rulote Brotherhood Wood din Dunkerque, în apropiere de Canterbury.

Patru bărbați au fost arestați atunci sub suspiciunea de crimă. Doi dintre ei au fost eliberați, ceilalți doi rămânând, în continuare, în custodia poliției.

Ulterior, unul singur, Dumitru Palazu, în vârstă de 48, din Gate Hill, Dunkirk, a fost acuzat de această oribilă crimă.

Familia tânărului nu are bani pentru repatrierea trupului neînsuflețit, motiv pentru care cunoscuții au lansat o strângere de fonduri pe rețelele sociale.

Alexandru se va întoarce acasă într-un sicriu

„Il vreau pe tati acasă, strigă acest îngeraș. Viața lui Alexandru s-a oprit pe 7.04.2019, la Cantebury în Anglia; era tânăr, plecat din țară pentru un trai mai bun, să-și ajute familia, să își crească fetița. Din păcate, mâini criminale au întrerupt acest vis, iar acum Alexandru va ajunge acasă într-un sicriu. Familia îl așteaptă să-i aprindă o lumânare, o familie modestă din comuna Radomirești, județul Olt. Nu dispune de suma necesară repatrierii și cer ajutorul tuturor oamenilor cu suflet.
Să-i ajutăm, să-l aducem pe Alexandru să se odihnească în pamânt străbun.
Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris cea care a inițiat strângerea de fonduri.

Văzând mesajul pe Facebook, și firma angajată pentru repatrierea lui Alexandru a sărit în ajutorul familiei, anunțând-o că va face o reducere cu 10% a cheltuielilor.

„Noi suntem firma cu care ați discutat pentru repatriere. În urma acestui mesaj vă pot face o reducere de 10% din prețul repatrierii decedatului! Doamne-ajută! Aceasta este ajutorul meu și atât putem să facem noi, ca firmă!”, a scris un reprezentant al societății comerciale.

Pentru repatrierea tânărului ucis familia are nevoie de 3.500 de euro, din care o parte a fost deja donată.

Cei care vor și pot să ajute pot dona AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here