Atenție, imagini ȘOCANTE: Un polițist local lovește un om al străzii cu capul în gură! Un polițist din Slatina cere destituirea agresorului/ VIDEO

Imagini șocante au fost surprinse, în urmă cu câteva zile, pe o terasă din localitatea Gătaia din județul Timiș, unde un om al străzii este lovit cu putere cu capul în gură de un polițist local. 

Scena a fost filmată cu telefonul mobil de un martor și postată de acesta pe rețelele de socializare.

În imagini se observă cum polițistul local se duce la masa la care era așezat omul străzii, îl abordează pe acesta și, când omul se ridică în picioare, polițistul îl lovește puternic cu capul în gură, trântind victima pe scaun.

În posesia imaginilor a intrat și primarul din Gătaia, Raul Cozarov, care spune că va constitui o comisie de anchetă și că, dacă va fi găsit vinovat, polițistul agresor va fi sancționat.

Filmulețul a fost postat și pe pagina de Facebook „TrafficPolice.RO”, administrată de polițistul slătinean Viorel Teacă. Omul legii a comentat imaginile, cerând destituirea din funcție a agresorului și acționarea sa în instanța de judecată.

„De fiecare data cand voi fi sesizat cu astfel de fapte comise de polițiști sau alte persoane publice le voi posta fara ezitare!

Asa Nu, cerem destituirea din funcție a politistului local si deferirea pe mana justitiei!!”, a scris, pe Facebook, Viorel Teacă.

La scurt timp după publicarea, postarea sa a adunat o mulțime de comentarii și a fost distribuită de zeci de internauți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here