Zeci de copii instituționalizați, în excursie cu ajutorul pompierilor din Olt/ FOTO+VIDEO

Peste 50 de pompieri olteni s-au alăturat campaniei umanitare pentru sprijinirea personalele aflate în suferință, dar și copiii aflați în grija Direcției de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Olt, care au putut astfel beneficia de o nesperată excursie prin țară.

Salvatorii au donat sânge pentru oamenii care au cea mai mare nevoie și, cu ajutorul bonurilor valorice primite, au putut dona zâmbete pentru 20 de copii instituționalizați, care au beneficiat de o excursie, vizitând Grădina Zoologică din Târgoviște, Castelul Peleș și Dino Parc Râșnov.

„Așa ne-am gândit să îi răsplătim pe copiii care au avut rezultate bune pe parcursul anului școlar recent încheiat, dar și pe cei care, cu ajutorul specialiștilor din cadrul DGASPC Olt, s-au întors la școală și au reușit să treacă peste dramele suferite în familie.

Colaborarea dintre Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt și Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt s-a încheiat cu o excursie în care copiii au vizitat Zoo Târgoviște, Castelul Peleș și Dino Parc Râșnov.

Ne-am încărcat după această zi cu energie pozitivă, cu optimism și ne dorim ca pe viitor să repetăm această experiență.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către salvatorii care s-au alăturat campaniei și au făcut posibilă această excursie, Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecție a Copilului Olt, Asociației Sportive „Pompierul” Olt și celor 20 de copii care ne-au demonstrat că fericirea stă în lucruri simple și este la îndemâna fiecăruia dintre noi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, sublocotenentul Alin Băsășteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here