Eugen Tomac: ‘Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în rol. Primul pe care l-a ars este Tăriceanu, care nici nu-și da seama ca a rămas, dintr-un foc, fără nimic’

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, arată cum scena politică românească prezintă prin ultimele evoluţii adevărata faţă a PSD. Acesta arată că Ponta joacă rolul de piroman, iar prima victimă a căzut prin Tăriceanu, dar următoarea va fi Dăncilă care va rămâne în istorie drept “groparul PSD”.

“Recunosc că-mi place mult scena care arată adevărata față a PSD.

Ponta, pe post de piroman, și-a intrat perfect în rol. Primul pe care l-a ars este Tăriceanu, care nici nu-și da seama ca a rămas, dintr-un foc, fără nimic.

Urmează sa fie arsă pe rug și Dăncilă, care va rămâne în istorie nu numai ca prima femeie analfabetă în funcția de premier, ci și ca groparul PSD pentru mulți și binemeritați ani.

În ceea ce îl privește pe Diaconu, nu a jucat niciodată rolul de pompier, deci va avea aceeași soartă cu Tăriceanu și Dăncilă. Un actor leneș în rolul prostului se încadrează perfect în peisaj.”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Sursa: b1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here