Ponta: Când te înjură şi te atacă tâlharii de genul Băsescu sau Guşă înseamnă că faci ceva bun şi le strici lor şpăgile, aranjamentele

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat pe Facebook la atacurile venite din partea fostului preşedinte Traian Băsescu şi a consultantului politic Cozmin Guşă.

„Ne injura Basescu si Gusa – e semnul cel mai clar ca facem bine ce facem si trebuie sa continuam”, scrie Ponta pe Facebook.

„Băsescu + Gusa , clasicul cuplu de santajisti, spagari si bisnitari , a luat foc! Tocmai isi gasisera in “neconflictuala Viorica” o noua victima de unde sa suga bani si avantaje – si eu le stric afacerile! Base si Gusa vor in continuare Guvernul acesta rau pentru Romania si bun pentru ei – ati inteles? Astia care se lafaiau in bani si avantaje in timp ce taiau pensiile, salariile si bagau firmele romanesti in faliment – nu le ajunge niciodata!

Viata ne-a invatat pe toti ca atunci cand te injura si te ataca talharii de genul Basescu sau Gusa inseamna ca faci ceva bun si le strici lor spagile si aranjamentele murdare – deci continua ! Iar viata o sa o invete rapid pe Doamna Dancila ca laudele baloase ale acestora fac mult mai rau decat orice critica !

Ne injura Basescu si Gusa – e semnul cel mai clar ca facem bine si trebuie sa continuam!”, punctează liderul Pro România.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here