Slătinenii au decis cum se va numi parcul de la fosta unitate militară. Care este opțiunea majorității

Cei mai mulți dintre slătinenii care au participat la campania „Votează numele parcului TĂU” au ales ca noul parc construit pe terenul fostei unități militare să poarte denumire de Parcul Tineretului.

Anunțul l-a făcut în această dimineaȚă chiar primarul municipiului, Emil Moț, pe Facebook. Și, pentru că și pentru o altă opțiune, respectiv Eroilor, au votat foarte mulți dintre participanții la campanie, noua stradă de la marginea parcului, ce face legătura între străzile Tunari și Artileriei, va purta denumirea de Aleea Aleea Eroilor.

„Dragi slătineni,

Așa cum știți, ieri la ora 15:00 s-a încheiat campania „Votează numele parcului TĂU”.
Vreau să vă mulțumesc tuturor: pentru interesul pe care l-ați manifestat, pentru implicare şi pentru numărul mare de voturi.

Cu bucurie vă anunț că ați decis prin vot majoritar ca numele noului parc construit pe amplasamentul fostei unități militare să fie: PARCUL TINERETULUI.

Dat fiind faptul că a existat o concurență strânsă intre opțiunile „Tineretului” și „Eroilor”, iar diferența între aceste două denumiri a fost una mică, strada vecină parcului, care până în prezent nu avea o denumire, se va numi „Aleea Eroilor”.

Vă mulțumesc încă o dată pentru implicare!
Împreună am mai pus un punct frumos pe harta orașului nostru!”, a scris, pe Facebook, primarul Slatinei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here