Prima zi de şcoală fără Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Prefectul de Olt, discurs în amintirea Alexandrei/ VIDEO

Prima zi de şcoală le-a frânt sufletele familiilor Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, cele două fete dispărute din Caracal şi pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit şi ucis. Colegii şi profesorii Alexandrei Măceşanu şi-au exprimat regretul, dar şi speranţa că fata nu le este alături la început de an şcolar. Şi la liceul din Craiova, unde ar fi trebuit să înveţe Luiza, este o zi tristă. Familia fetei a participat la festivitatea de deschidere a noului an școlar, unde mama Luizei le-a vorbit elevilor despre fată. 

Festivitatea noului an școlar a început în amintirea Alexandrei la Liceul Teoretic Mihai Viteazul din Caracal. Directorul institutului de învățământ, prefectul de Olt și un reprezentant al Inspectoratului Școlar Județean au ținut niște discursuri emoționante despre eroina de doar 15 ani.

În prima zi de școală cu toții au asteptat-o pe Alexandra Măceşanu să vina la școala. Locul ei din bancă nu i l-a luat nimeni.

Luiza Melencu ar fi trebuit să înceapă astăzi prima zi de școala ca elevă în ultimul an de liceu. Adolescenta era elevă în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic “Costin D. Nenitescu” din Craiova. În timpul şcolii, fata stătea la căminul liceului, iar în weekend pleca acasă. Atunci când a dispărut, prietenii ei, colegii ei de clasă au făcut tot posibilul să dea de ea. Și-au făcut grupuri, au dat mesaje pe internet, au pus poze cu Luiza. Astăzi, în prima zi de școală cu toți au asteptat-o să revină la școală. Și banca ei a rămas neocupată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here