Angajați la Mălina, hoți într-un magazin de îmbrăcăminte din Caracal. Cum au fost surprinși de camerele de supraveghere/ VIDEO

Un bărbat și o femeie au fost surprinși, sâmbătă, de camerele video dintr-un magazin de îmbrăcăminte din Caracal în timp ce și-au însușit un portofel cu bani, carduri și acte lăsat de o clientă într-un coș de cumpărături. În loc să anunțe că au găsit un obiect care nu le aparține și deși femeia întreabă în magazin de bunurile dispărute, cei care au găsit portofelul nu spun nimic și bagă portofelul în buzunar. Aceștia au fost identificați ulterior și acum sunt cercetați pentru furt. Potrivit proprietarei portofelului, ei sunt din localitatea Cezieni și lucrează în cadrul companiei care deține magazinele alimentare Mălina.

În imaginile surprinse de o cameră video se vede o femeie care găsește portofelul și îl dă unui tânăr care o însoțea. Acesta îl deschide, evaluează bunurile din el, îl închide și în bagă în buzunar.

După câteva momente în raza camerelor de luat vederi reapare proprietara care întreabă dacă nu a lăsat acolo portofelul. Trece pe lângă cei care i l-au găsit, dar aceștia nu spun nimic.

Femeia a intrat în posesia imaginilor înregistrate de camerele video și le-a postat-o pe Facebook, cerând ajutorul internauților pentru identificarea celor doi.

Cei doi au fost identificați ulterior, iar proprietara și-a recuperat portofelul. Potrivit acesteia, cei doi „norocoși” sunt din localitatea Cezieni și ar lucra în cadrul Mălina Lux SRL, compania care deține magazinele alimentare Mălina din mai multe orașe.

Poliția a confirmat povestea femeii.

„La data de 7 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați de o femeie, de 31 de ani, din comuna Deveselu, despre faptul că, în timp ce se afla într-un magazin din municipiul Caracal, într-un moment de neatenție, persoane necunoscute i-ar fi sustras portofelul, pe care îl lăsase în coșul de cumpărături.

În urma activităților desfășurate de către polițiști au fost identificate două persoane bănuite de săvârșirea faptei, urmând a fi audiate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal și fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here