Delapidare URIAȘĂ la TDG Slatina. Trei persoane au fost plasate sub control judiciar

Trei persoane din Slatina sunt cercetate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (SICE) Olt și au fost plasate sub control judiciar pentru 60 de zile după ce ar fi prejudiciat firma de distribuție TDG, furând din depozitul companiei bunuri în valoare de 130.000 de lei, pe care ulterior le-au valorificat.  

În fapt, un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, în calitate de gestionar al societăți comerciale, si-ar fi însușit din gestiune bunuri în valoare de 130.000 lei, la diferite intervale de timp. Acesta ar fi acționat în complicitate cu un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, care, în calitate de șofer ar fi transportat bunurile din depozit, iar un alt bărbat, de 34 de ani, din aceeași localitate, le-ar fi vândut către diverși clienți, după care, cei trei ar fi împărțit sumele obținute.

„La data de 10 septembrie a.c., în urma probatoriului administrat de către polițiștii de investigare a criminalității economice, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile faţă de cei trei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here