Polițiști din Olt, cercetați de superiori pentru că ar fi bătut un tânăr. Acesta a ajuns la spital în stare gravă

Poliţiştii din localitatea Topana sunt cercetaţi de șefii lor după ce, sâmbăta trecută, ei ar fi bătut un tânăr de 26 de ani, din localitate, acesta fiind internat, ulterior, la Spitalul Judeţean Piteşti, cu mai multe fracturi.

Ionuţ Narcis Dinescu ar fi fost bătut de oamenii legii care, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Olt, Alexandra Dicu, sâmbătă seara, ar fi intervenit pentru aplanarea unui conflict.

Rudele tânărului susțin că, după eveniment, tânărul de 26 de ani a fost internat la Spitalul Județean Pitești, cu mai multe coaste rupte.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt a declarat că polițiștii ar fi fost nevoiți să îl încătușeze pe tânăr după ce acesta ar fi devenit recalcitrant.

„La data de 7 septembrie, în urma unui apel prin SNUAU 112, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Topana au intervenit pentru a aplana un conflict spontan. Întrucât una dintre persoane a devenit recalcitrantă la vederea polițiștilor, aceștia au încătușat persoana respectivă”, a declarat Alexandra Dicu.

Totuși, în privința modalității de intervenție a polițiștilor au fost dispuse verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

„La finalizarea verificărilor vor fi luate măsuri legale”, a precizat ofițerul de relații cu presa din cadrul IPJ Olt.

1 COMENTARIU

  1. Sunt si spagari dimnii politisti din Topana. Intr-o seara am fost oprit de catre 2 agenti si pana nu le-am dat 100 de lei nu m-au lasat sa plec invocand ca dc vreau tot imi gasesc ceva in neregula la masina. Ziceau ca suna la RAR dc mai comentez iar cand le-am dat 100 de lei radeau si au zis ca pot pleca ca ei nu vor sa faca rau la nimeni. La puscarie cu nemernicii astia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here