Informaţii de ULTIMĂ ORĂ în cazul Caracal. Tonel Pop: Se va retranscrie apelul la 112 al Alexandrei

Alexandra Măceșeanu

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a susținut că a găsit informații noi în cazul de la Caracal. Acesta a precizeazat că a ascultat cu anchetatorii discuțiile Alexandrei de la 112 și a găsit elemente noi în acest caz. Mai mult, avocatul subliniază faptul că apelul Alexandrei la numărul de urgenţă se va retranscrie.

Tonel Pop a declarat că miercuri a studiat din nou o parte din dosar, inclusiv transcriptul discuției Alexandrei de la 112.

“Am studiat din nou o parte din dosar, s-a revenit o colaborare profesionala si principiala cu procurorul de caz si cu ceilalti procurori. Am studiat impreuna cu procurorii din nou transcripturile de la 112, conversatia Alexandrei care s-a inregistrat pe robotul STS. Am invederat procurorului de caz aumite aspecte, se fac reverificari si se va retranscrie, reasculta partea audio. Am evidentiat lucruri importante care pot avea o importanta deosebita in economia cazului. Maine se vor relua audierile lui Dincă, procurorii vor analiza si asistenta avocatului din oficiu, de cate ori a plecat in timpul sedintei de interogatoriu, in ce zile, prin verificarea inregistrarilor audio-video care sunt in incaperea de ancheta. Vor reface eventual actele ce pot fi viciate pentru a nu ne trezi peste cativa ani ca se anuleaza tot sau ca vom fi la CEDO condamnati (…) Sunt elemente care tin de transcripturi, ele vor fi reverificate si am evidentiat lucruri care pot schimba directia anchetei”, a explicat Tonel Pop.

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here