Klaus Iohannis a intrat în cursa pentru un nou mandat la Cotroceni: E nevoie de resetarea României, cu un guvern pro-european se poate

Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis şi-a depus, vineri, candidatura pentru alegerile prezidenţiale, la Biroul Electoral Central. Iohannis a anunţat că s-au strâns peste 2.200.000 de semnaturi de susţinere. „Este nevoie de munca de reconstituire, de resetare, de normalizare a României, si impreuna cu un guvern pro-european, ales democratic, construit în jurul PNL, vom face această muncă pentru români”, a spus Klaus Iohannis la ieşirea de la BEC. 

Klaus Iohannis, susţinut de PNL pentru un nou mandat la Cotroceni, a ajuns la Biroul Electoral Central, cu puţin înainte de ora 12, pentru a-şi înregistra candidatura pentru al doilea mandat. Iohannis a venit însoţit de liderul PNL, Ludovic Orban, de membri ai echipei de campanie, ai conducerii filialei PNL Bucureşti, precum şi de simpatizanţi şi susţinători. Înainte de a intra în sediul BEC, Iohannis a dat mâna cu susţinătorii şi a dat autografe.

“Sunt foarte bucuros că mi-am depus candidatura pentru un nou mandat de preşedinte. Vreau să anunţ că s-au strâns peste 2.200.000 de semnături ale romanilor care susţin aceasta candidatură, un numar imens şi acest lucru ma bucura foarte mult. Sunt foarte bucuros ca s-a reusit aceasta actiune de stangere de semnaturi prin sprijinul PNL şi al celor care au dorit sa fie alaturi de noi”, a spus Klaus Iohannis la ieşirea de la BEC.

Continuare pe romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here